Nieuwsbrief december 2017

Het jaar zit er weer bijna op voor ons Repair Café. We zijn ook dit jaar weer heel succesvol geweest. We blijven voorzien in een groeiende vraag naar allerlei reparaties. Vaak horen we: hebben jullie geen last van reparatiebedrijven in de buurt? Volmondig kunnen we zeggen van NEE. Het gaat bij een Repair Café natuurlijk om apparaten die misschien al afgeschreven zijn, kleine reparaties die bij reparatiebedrijven veel te duur worden door de hoge uurlonen. Ik kan zelfs zeggen dat we goed samenwerken met reparatie-bedrijven omdat zij vaak wél de kennis is huis hebben en de onderdelen kunnen leveren die we soms nodig hebben. Wij bedanken iedereen die ook dit jaar tot een groot succes hebben gemaakt, met name Het Zaanse Bakkertje. Heerlijk brood!

Sinds een paar weken heeft ons Repair Café ook een stagair genaamd Kay. Kay is 16 jaar en woont ook in Zaandijk. Kay zit nu op het Zuiderzee-college in Zaandam. Zijn hobby’s zijn computer en honkbal en heeft inspiraties om door te stomen naar het Regiocollege. Kay is reuze handig en vindt het ook heel gezellig.

Ons Repair Café houdt even een korte pauze. De laatste Repair Café is op zaterdag 16 december 2017. Alle vrijwilligers wensen u een heel goede en gezellige Kerstsviering, een veilige oudejaarsviering en een heel goed en gezond 2018. Iedereen is weer welkom op zaterdag 6 januari in het nieuwe jaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *